Sådan passer du på bilen

Der er mange penge at spare, hvis du løbende passer på din bil. Du sender den allerede til løbende syn og så her burde de opdage de værste fejl og mangler ved din bil, hvis der nogle.

Vi vil anbefale, at du finder et godt autoværksted, som du føler, du kan stole på. Deres autoværksted skal være et sted, hvor du har lyst til at sende din bil hen, fordi du regner med, at du får den rigtige rådgivning.

Vask den ofte

Mange tror fejlagtigt, at man kun skal vaske sin bil, fordi den ellers ikke er pæn. Selvfølgelig spiller udseende ind, når du vasker din bil. Men faktisk skal du også gøre det, fordi hvis der er snavs på din lak over længere tid, så kan det ødelægge lakken. Under der kan der komme rust, så det kan faktisk ende med at blive alvorligt dyrt, hvis du ikke sørger for at have en ren og pæn bil.

Der er ikke nogen rigtige antal gange, du skal vaske den om måneden. Du skal gøre det, når den er beskidt. Især hvis der er fugleklatter på den, da de kan gøre kæmpe skade for din bils lak.

Til alle der ikke ved noget om biler, er dette et simpelt råd, som alle kan implementere. Der er ikke nogen undskyldning. For hvis du ikke har råd til at vaske din bil, så har du næppe råd til at have en bil i første omgang.

Skift altid til de rigtige dæk

Alt for mange kører med sommerdæk og vinterdæk for længe. De er alt for dårlige til at få skiftet, når det er en ny sæson.

Vejle Dæk og Udstødning kan hjælpe dig med at skifte dine dæk, hver gang vi er kommet ind i en ny sæson. Der er ingen undskyldninger for ikke at gøre det.