Sådan underholder du børnene, mens du vedligeholder bilen i værkstedet

På nogle punkter kan biler og børn godt sammenlignes, de har nemlig det til fælles at de begge kræver pasning og kærlighed. Dog kan det ikke benægtes at børn er en del mere krævende, idet man ikke bare kan parkere dem i værkstedet til næste dag. Dette kan medføre at bilen til tider kan blive lidt forsømt, idet børn gerne vil underholdes, og disse to ting kan være udfordrende at forene. Derfor har vi her fundet nogle ideer til, hvordan du holder børnene underholdt, så du i mellemtiden kan tage en velfortjent pause, og arbejde på bilen i værkstedet.

 

Send dem ud i haven til sjov og leg

Det er ikke en svær opgave at holde børn beskæftiget, det kræver bare man har de rigtige redskaber. I haven er der rigeligt plads til man både kan opsætte fodboldnet, basket kurve og badebassiner. Alle disse ting burde holde børnene distraheret i flere timer, mens du kan holde din bil opdateret. Hvis dette ikke er nok, er en trampolin også altid en sikker vinder hos børn, og det heldige er at man online kan finde masser af gode tilbud på lige netop disse, fx på følgende side; trampolinguiden.dk/trampolin-tilbud/.

 

Anskaf dig en Wii

I tilfælde af man er så uheldig at vejret forhindrer udendørsaktiviteter, er man nødt til at have nogle indendørsaktiviteter i baghånden. Og lige her kan elektronik udstyr være utroligt behjælpeligt. Fx en Wii er god genstand at ligge inde med, idet børnene har mulighed for at skifte spil, når de bliver trætte af det gamle. Herudover kan man med flere controllere spille i hold. Så i tilfælde af du har flere børn, kan de spille samtidigt, og det er ikke kun en person som kan spille spillet.

 

Find en film på sofaen

På en regnvejrssøndag, kan man også altid parkere de små, foran fjernsynet, med en god hyggelig film og nogle snacks. Dette burde holde dem underholdt i nogle timer, og give dig fred til at nå de sidste finpudsninger, inden uden går i gang for alvor. Vær dog her endelig opmærksom på at filmen ikke må være uhyggelig, og generelt skal sprede en god stemning blandt børnene. Idet en film skal virke afslappende, især på en søndag. For at give børnene et større udvalg af film, kan man evt. abonnere på forskellige film tjenester, hvis man ikke allerede gør det i forvejen.