Solfilm til biler; det kloge valg

Dette er sponsoreret indhold

De fleste mennesker er stødt på biler med solfilm, som i høj grad minder om de velkendte tonede ruder. Disse ruder har faktisk en egentlig funktion udover at se smarte ud. Solfilm er nemlig for alle og alle med bil kan få stor gavn af filmen på ruderne. Men hvad bruger vi egentlig solfilm til? Og hvilke behov kan det dække?

Solfilm til biler er det kloge valg, men hvorfor?

 

Solfilm kan være med til at reducere varmen

Vi kender alle de varme sommerdage hvor det næsten er uudholdeligt at træde ind i sin bil efter den har stået i solen på an parkeringsplads. Ruderne holder solens varme inde, og temperaturen i bilen kan nå svimlende højder der faktisk medfører utilpashed.

Ved at investere i solfilm til biler kan man dæmpe mængde af sollys der kommer ind og dermed også varmen der akkumuleres. Solfilmen virker som et slags skjold der holder varmen ude, så man nemmere kan opholde sig i bilen, hvis den er blevet varmet op i solen.

Med en professionel opsætning af solfilm kan man nedsætte den mængde af varme der ophobes i bilen, at det faktisk bliver udholdeligt at gå ind i det pågældende køretøj på trods af høj sol og sommervejr.

 

Solfilm beskytter mod afblegning af interiør

Selvom man til dagligt har sin bil i garage eller i en carport, så kan man alligevel ikke helt undgå at bilen samt dets interiør bliver udsat for solens kraftige stråler. Bilen vil i løbet af sin levetid tilbringe mange timer i det åbne, og solen vil uden tvivl forårsage at interiøret og de anvendte tekstiler bliver afblegede og misfarvede med tiden.

Især mørke tekstiler lider under afblegning fra solen, da kontrasten mellem det afblegede og det ikke-afblegede materiale bliver stor.

At skulle skifte al stoffet på sæderne kan blive en dyr affære, og det vil man for enhver pris undgå. Det er her at solfilm atter kan tjene et givende formål.

Solfilmen virker som en skærm på ruderne der gør at solens stråler rammer knap så kraftigt. Får man monteret solfilm på sin bil af en professionel kan man faktisk forlænge levetiden på ens interiør og bilen, og få større glæde af al inventaret i længere.

 

Solfilm mindsker indsynet

At vælge solfilm til sin bil kan også være gavnligt, hvis man ønsker at mindske indsynet til f.eks. bagagerummet eller bagsædet.

Solfilmen kan fås i forskellige nuancer, der har en betydning for hvor transparente ruderne bliver efter monteringen.

Ønsker man at undgå nysgerrige blikke eller vil man være fri for fordømmende blikke i forbindelse med et rodet bagagerum, så kan solfilm også her være en god løsning.

Solfilmen gør det sværere at kigge ind i bilen, så man får en større følelse af privatliv. Det kan til tider være distraherende med fremmede nysgerrige blikke på motorvejen, parkeringspladsen eller i lyskrydset, og her kan solfilmen i høj grad afhjælpe dette problem.

Generelt er solfilmen egnet til de fleste biler, og får man professionel hjælp til at påføre den, så vil man oftest få et slutresultat man er meget tilfreds med.