Tag bilen med på shoppetur

Der er få ting så dejlige som en god shoppetur. I en travl og presset hverdag kan det være skønt at prioritere sig selv og bruge nogle penge på de ting, man mangler. Shoppeturen kan også blive en social oplevelse, fordi det nu engang er hyggeligere at have et par veninder eller måske en søskende med ud at handle end at gøre det alene. Men hvis man både skal have plads til vennerne, sig selv og alle de gode køb, der garanteret kommer med hjem, så kræver det noget plads. Derfor er det meget nærliggende at tage bilen med på shoppetur, hvor der både er pladser på bagsædet og et rummeligt bagagerum til de nye fund. Dine venner vil garanteret takke dig.

 

Planlæg den perfekte shoppetur

Når man skal have bilen med ud og shoppe, kan det godt betale sig at planlægge lidt i forvejen. Selvfølgelig kan man også sagtens svinge forbi et center efter arbejde, men hvis man skal bruge lang tid, for eksempel når garderoben skal fornys, så bliver turen tit bedre med en plan. Noget man i hvert fald skal have kig på, er parkeringssituationen. Der er parkeringspladser ved de fleste shoppingcentre, men man kan også komme ud for, at man er nødt til at parkere et andet sted. Desuden skal man være opmærksom på, om parkeringen er gratis eller kræver p-skiver, og i hvor lang tid man eventuelt må holde uden betaling. Nogle steder tilbyder også kun gratis parkering, hvis man har et medlemskab, og det er en ærgerlig måde at få en bøde på.

 

Hvilke butikker skal man besøge?

Selv når bilen er læsset og alle er klar på bagsædet, kan man godt komme i tvivl om, hvor man egentlig skal tage hen. I de fleste danske byer er der trods alt en del butikker at vælge imellem, og det kan godt blive helt uoverskueligt at finde ud af, hvilke der skal højest på listen. Heldigvis kan man også løse en del af det problem ved at undersøge forskellige butikker hjemmefra, så man er klar over sortimentet og ved, hvor bilen skal køres hen. Hvis man leder efter idéer til noget nyt tøj, kan man for eksempel kigge efter en tunika på companys.com eller det flotte mærke gestuz hos anthon.com. Internettet kan være et fremragende sted at søge inspiration, så man er sikker på at blive helt klar til shoppeturen.