Tag til Brabrand og bliv godt kørende

Trænger motoren til en ordentlig renovering, så den kan leve lidt længere? At få renoveret sin motor til køretøjet er både en nem og billig måde at give sin motor forlænget spilletid på. Samtidig kommer din motor til at køre, som var den helt ny!

 

Ja, du læste helt rigtigt! Selvom du har en gammel bil, så er det faktisk muligt at få den til at køre så godt som var den ny. Hvis du sender din motor et smut til Bremsegården i Brabrand, så er det muligt, gennem en total renovering af motoren, at få sin bil tilbage, som den var engang! Din motor får kort sagt pustet nyt liv i sig. Alt dette får du til billige penge! Ovenikøbet skal du ikke til at have noget bøvl med at sende bilen til mekanikeren, fordi motoren igen, igen er brændt sammen eller lyder mærkelig, eller hvad der nu ellers kunne være galt med den. En motorrenovering kan på alle måder betale sig!

På Bremsegården i Brabrand er det nærmest ligegyldigt, hvilket køretøj den er gal med. Her renoveres alle typer af benzin- og dieselmotorer. Er du i entreprenørbranchen eller lignende, så er det også muligt at få renoveret motoren her, da der også bliver renoveret motorer til forskellige brancher. Derudover er renovering af landbrugsmaskiner og lastbiler også en spidskompetence på værkstedet i Brabrand.

Så hvad venter du egentlig på? Er motoren slidt, og vil du have dit køretøj eller maskinen tilbage til udgangspunktet, som dengang hvor du købte den! Så tag et smut forbi Bremsegården i Brabrand og se, hvad de kan tilbyde. Det er også muligt at bestille en tid online.
Ét er sikkert renoveringen af motoren eller motordele udføres i højeste kvalitet. Der er nemlig øje for detaljen på værkstedet i Brabrand. Så du får helt sikkert en gennemarbejdet motor med hjem!