Tips til dig der er bilforhandler

Når du skal forsøge at sælge biler, skal bilerne helst stå knivskarpt og vises frem fra deres flotteste side. Men hvis du vil have de bedste chancer for at få et salg, skal din forretning så lige så knivskarpt. Hvis bilerne skal stå flotte og rene, skal din forretning også, hvis du vil have tingene til at virke overbevisende og gennemførte. Hvis du sender et signal om, at jeres forretning spiller, vil folk få samme indtryk af dine biler.

Skab plads til samtaler

Der skal være både plads og tid til samtaler med potentielle kunder, når du er bilforhandler. Derfor fungerer det rigtig godt, hvis du har nogle små restaurant borde stående rundt omkring i forretningen. Her er der plads til lidt mindre formelle samtaler om bilerne, når der ikke er behov for at gå helt ind på kontoret og snakke. De fungerer også godt, hvis din gæster vil stå og snakke lidt selv. Det er ikke sikkert, at bordene har den største funktion rent praktisk, men de lægger til gengæld op til, at der kan blive snakket på kryds og tværs.

Forplejning til dine gæster

Hvis du vil have dine gæster til at føle sig rigtig godt tilpas, er det godt at kunne tilbyde dem noget forplejning. Når de er ude for at se på biler, kan det godt tage tid, og der skal være tid til at gå stille og roligt rundt og beundre. Derfor er det rart at have en kop kaffe eller et glas vand med sig. Du kan også stille bolsjer, småkager eller andet frem, så der er lidt lækkert til ganen.

Spil noget roligt musik

Når der bliver brugt meget tid på, at dine gæster render rundt for dem selv og kigger, kan det være dejligt for dem med lidt baggrundsmusik, så der ikke bliver alt for stille.