Tre gode grunde til at droppe kør-selv-ferien

Sidder du og er i gang med at planlægge en sommerferie med familien, kan du med fordel læse med i denne artikel, hvis du mangler inspiration og alternativer til den klassiske bilferie. En klassisk bilferie med familien kan være super hyggelig, men der findes altså også en masse alternativer, der vil gøre rejseperioden og den samlede transporttid betydeligt nemmere og mere bekvem.

Slip for kø og forsinkelser på motorvejene

Når du vælger at rejse med fly til dine rejsedestinationer, så slipper du på samme tid for en masse irriterende køer og dermed forsinkelser på motorvejene. Det kan være enormt hyggeligt at have hele familien samlet i bilen på vej til en spændende destination, men med et fly vil den samlede transporttid blive minimeret betydeligt. Vil du derfor gerne hurtigt afsted på ferie, kan vi altså klart anbefale dig at kigge efter en billig flyafgang til sommerens rejsedestination.

Book en pakkerejse og lad andre klare planlægningen

Hvis du beslutter dig for at rejse med fly, kan du på samme tid passende kigge efter, om der skulle være nogle gode pakkerejsetilbud at finde. En pakkerejse er din vej til en stressfri ferie, hvor du ikke behøver at planlægge alt ned til mindste detalje. Med en pakkerejse vil flybilletter, transport samt udlejning af bil være inkluderet i prisen. Du kan dermed roligt stige på dit fly og læne dig tilbage i sædet, velvidende at alt er planlagt og tilrettelagt for dig og din familie.

Mindre risiko for uheld på vejene

Det giver sig selv, at du ved en flyrejse undgår massive køer og eventuelle uheld på motorvejene. Fravælger du bilferien, undgår du dermed de mange uforudsete uheld, der kan opstå på tættrafikerede motorveje. Af denne grund behøver du heller ikke at have fundet diverse bilforsikringer frem, inden I skal afsted på ferie. På en flyrejse kan du i stedet trygt læne dig tilbage og tilbringe en afslappet ferie med din familie.

Undgå større komplikationer ved flyforsinkelser

Ender du og din familie med et tage afsted på en flyrejse, kan i med fordel tage et kig på de rettigheder, man som flypassager har. Dette sikrer, at i har styr på, hvad der skal gøres, såfremt jeres fly bliver forsinket eller i værste fald aflyst. Som flypassager har man nemlig ret til en kompensation, hvis en flyforsinkelse overskrider et bestemt antal timer. Hvis du vil vide, om dit fly bliver forsinket, så finder du på følgende link en liste over flyforsinkelser i dag.