Undersøg leasingmarkedet inden køb

leasingmarkedDer er stor forvirring om, hvorvidt det kan betale sig at lease sin bil. Det handler dog stort set om ens prioriteter. Alle har nemlig et forskelligt bånd til deres bil, og det varierer hvordan og i hvilken grad man bruger den. Så før du vælger at gå ud og kaste en masse penge efter en ny bil, så kan det være en god idé at tjekke mulighederne der er ved leasing. Det kan nemlig være, at dette passer bedre til dig.

Tjek leasingmarkedet

På leasingmarkedet kan du finde den bil der passer perfekt til dig. Det kan dog være svært at finde hoved og hale i de forskellige tilbud. På kafko kan du midlertidig nemt og hurtig få et overblik. Det er nemlig muligt at få flere tilbud på samme bil hos Kafko.co. Dermed kan du selv sammenligne, hvilket tilbud som passer bedst til dig og dine behov.

Du slipper altså for selv at bruge tid på, at henvende dig til forskellige leasingselskaber og forhandle om et tilbud. Så inden du beslutter dig for at købe en ny bil, kan det være fordelagtigt at tjekke op på de muligheder og fordele der er ved billeasing.

Grundlæggende om leasing

Når du leaser en bil, lejer du den dybest set fra forhandleren i et bestemt tidsrum. Det er normalt to til tre år. Når din leasingperiode er udløbet, har du muligheden for at returnere køretøjet til forhandleren eller købe det til et forudbestemt beløb, som er defineret i leasingkontrakten.

Du skal betale en månedlig ydelse for at lease bile.

Denne afhænger af forskellige faktorer. For det første afhænger den af salgsprisen på bilen, samt leasingkontraktens længde. Dette er antallet af måneder, som du ønsker at lease bilen. Hvis er der en lav udbetaling på bilen, er der en højere månedlig leasingydelse og det samme gælder omvendt. Dertil kommer det forventede antal af kilometer der skal køres i bilen. I leasingkontrakten står skrevet et bestemt antal af kilometer, som maksimalt må køres.

Dette varierer fra leasingkontrakt til leasingkontrakt, men overordnet kan det siges, at antallet af kilometer typisk ligger omkring 10.000 km årligt. Den månedlige betaling øges lidt, hvis du ønsker at køre længere end dette. Leasingydelsen afhænger desuden af restværdien.

Dette er værdien på bilen ved afslutningen af ​​lejekontrakten, med dens afskrivning beregnet i. Hvis du beslutter at købe køretøjet, når lejekontrakten udløber, er dette det beløb, som du vil betale.

Der er økonomiske fordele at hente i leasing

Den største ulempe ved leasing er, at du ikke får nogen egenkapital i køretøjet. Det er lidt som at leje en lejlighed. Du foretager månedlige betalinger, men har ingen krav på ejerskab til ejendommen, når lejekontrakten udløber.

Det betyder, at du ikke kan sælge bilen for at reducere omkostningerne af dit næste køretøj. Ved leasing har du til gengæld lavere månedlige betalinger. Den månedlige betaling er nemlig betydeligt mindre, end det ville være for et billån. Nogle vælger endda en mere luksuriøs bil, end de ellers ville have råd til.

Ved leasing eliminerer du samtidig næste alle uforudset udgifter, der er ved at have bil. Du kan nemlig få de fleste reparationer dækket og få gratis service, hvilket betyder at du har én mindre bekymring at tage stilling til. Du har også muligheden for at udskifte bilen med jævne mellemrum. For mange er intet som følelsen af ​​at køre en tur i en splinterny bil.

Hvis du er en af ​​dem, kan leasing være noget for dig. Når lejekontrakten er udløbet efter et par år, kan du returnere bilen og få en ny.