information om brugte biler på BILFO

Oplevesen med Falck vejhjælp og om Vejhjælp priser

autohjælp og priser infoDet lyder på alle måder dejligt med en ladvogn, der lige snupper bilen med, hvis der opleves problemer – men hvordan fungere vejhjælp i praksis og er det så fantastisk som reklamerne beskriver?
Her kan du læse om oplevelserne med vejhjælp hos en ganske almindelig bilist.

En koncert endte i ”ingen batteri”

Mit navn er Søren Villum Larsen og jeg vil her fortælle min lille historie om brug af vejhjælp og oplevelserne i den forbindelse.

Jeg skulle en sommerdag ud i Tivoli friheden (Århus) og høre Mads Langer med en date og hele dagen havde jeg brugt på, at skifte kabine i min brugte BMW.

Der skulle læder i og vi var to om udskiftning af dørpaneler og sæder, så der blev rodet godt rundt med ledninger og stik hele dagen.

Igennem min forsikring er jeg tilmeldt Falck vejhjælp og det blev dem der reddede min aften (nærmere nat).

På vej til koncerten satte bilen pludselig ud og døde helt, mens den kørte. Det var noget af en oplevelse for servostyringen sætter også ud, når bilen bare slukker og det er ret farligt.

Men den tændte ca. 3 sekunder efter igen og jeg troede det måske var en løs forbindelse ved nøglen og tænkte ikke mere over det.

Sent på aftenen omkring kl. 00 efter koncerten, stod jeg så pisse smart med min date (der skulle med hjem) med en fin BMW, der ikke havde strøm på.

Den var helt død

Efter karatespark og sure brøl fandt jeg min police frem og ringede til Falck

De tog telefonen med det samme, bad om policenummer og tog kontakt til en bil i området mens jeg var på hold.
De vendte tilbage og forklarede at der ville gå ca. 20 minutter før de kunne være der.

Efter godt 30 minutter var en flink mand med ladvogn fremme og han kiggede kort på bilen, men kunne ikke afhjælpe fejlen. Han tilbød at køre bilen til et værksted efter mit valg og sætte os af på min private adresse først.

Det hele var faktisk ret fantastisk – altså hjælp efter 30 minutter uden beregning inkluderet i forsikringen, det er da bestemt ikke ringe.

Om mandagen viste det sig, at + kablet på batteriet var raslet af, det havde vi ikke fået spændt rigtige efter montering af sæderne.

Så det var jo både billigt og nemt at afhjælpe.

En taxa hjem fra Århus til min adresse ville have kostet omkring 700 og afhentning af bilen om mandagen ville koste helt tosset. (Mener de fleste tager omkring 1800)

Jeg kan derfor kun anbefale en forsikring inklusiv vejhjælp eller ganske enkelt at købe et abonnement hos f.eks. Falck eller andre med mange biler.