Få lugten ud af din bil

Følgende indhold er sponsoreret

Vi bruger bilen næsten hver dag. Fra og til arbejde. Ud på udflugter. Ned for at handle ind. Efter noget tid har biler en tendens til at lugte indelukket af sved og madrester, som ligger godt gemt nedenunder et sæde.

Der kan være mange grunde til bilen lugter, men pointen er, at det ikke er rart at sætte sig ind i en lugtende bil. Nogle får endda køresyge af at sidde i en lugtende bil. Uheldigvis kan det nogle gange være lidt svært at komme frem til, hvad man skal gøre for at slippe af med lugten.

Der er dog nogle ting, du kan gøre for at gøre processen nemmere og mindre besværlig. På den måde undgår du en hel masse tips, som ikke virker så godt. Det er jo aldrig rart at være frustreret over noget, man ikke kan slippe af med, især ikke når det er en grim lugt.

Find og fjern lugten

Der er næsten altid en forklarlig grund, til at din bil lugter. Oftest er det, fordi man har tabt noget mad under sædet, eller fordi man har sat sig ind i bilen, mens sved har dryppet ned af panden og gået lige ind i sædet.

Det er vigtigt at finde kilden til lugten i stedet for at overdøve den, fordi at den overdøvende lugt bare vil blande sig med lugten fra bilen. Det kan være den grimme lugt fra bilen forsvinder et stykke tid, men hvis kilden til lugten ikke bliver fjernet, vil den grimme lugt komme igen.

Tænkt over hvor i bilen lugten stammer fra. Er det bagagerummet, forsædet eller bagsædet? Når du først har fundet ud af hvor lugten kommer fra, er du et skridt tættere på at få din bil til at dufte frisk og ren igen.

Når du har fundet ud af, hvor lugten stammer fra, kan du herefter finde ud af, hvad det lugter af (og hvad årsagen til lugten er), og derefter kan du fjerne lugten med de rette midler.

Duft i din bil

Efter du har fået fjernet lugten i bilen, kan du tænke over, om du vil have din bil dufter af noget specielt. Lugtesansen er nemlig meget stærk, og den kan påvirke vores følelser og energi.

Du kan f.eks. bruge røgelse til at få bestemte dufte. Du kan også se mange andre slags duftkilder inde på noellcrystals.com. Der er alt fra olier til duftende lys.